CNC Bearbejdnings emner

Rolf Schmidts hovedkompetencer er CNC fræsning og CNC drejning af emner helt efter vores kunders ønsker og behov, f.eks. i forhold til kundens tegninger, skitser og prøver. Herudover plastsvejsning, limning og bukning af plast. Vi har en maskinpark bestående af 3-5 aksede CNC bearbejdningscentre samt CNC drejebænke med roterende værktøjer. Rolf Schmidts CAD software består af AutoCad og Inventor. CAM software er EdgeCam og Hypermill. Vi kan modtage alle formater, f.eks. SAT, STEP, IGES, DXF, DWG mv., og indlæse dem direkte i vores CAM system. Vi har mere end 40 års erfaring i CNC Bearbejdning og produktion af kritiske komponenter i plast til især maskinindustrien og levnedsmiddelindustrien og har en hurtig leveringstid (5 – 10 arbejdsdage), stor leveringssikkerhed og en høj kvalitetssikring. Rolf Schmidts fornemmeste opgave, som underleverandør til vor kunde, er, at indgå i et tæt samarbejde i udarbejdelsen af løsninger og ideer. Vi bidrager med vor tekniske ekspertise indenfor plast og kommer med forslag til udformning, ændringer eller optimering af emnerne og materialevalg. Desuden er den altoverskyggende målsætning høj service og en sikker og hurtig levering.

CNC bearbejdningsmetoder

CNC fræsning - RSIP

CNC Fræsning

CNC fræsning anvendes ved fremstilling af emner med plane og krumme overflader, ved hjælp fra en maskine. Ved CNC fræsning spændes det specifikke emne fast i et opspændningsværktøj, som er fastmonteret på et fræseplan, der bevæger sig i maskinens længderetningen. Ved CNC fræsning roterer emnet ikke ligesom det er med CNC drejning. Du kan eksempelvis få fræset maskindele, reservedele og ventiler m.m. Maksimal emnestørrelse: L=3600mm, B=1500mm og H=600mm.

RSIP CNC drejning

CNC Drejning

CNC betyder (Computer Numerical Control) hvilket referere til de produktionsmaskiner man bruger. Her vil man ved hjælp fra en computer, fremstille mange komplekse og ensartede dele i plast. Rolf Schmidt har en moderne maskinpark bestående af CNC styrede drejebænke med roterende værktøjer, med og uden subspindel fra Yamazaki Mazak. Maksimal emnestørrelse: Drejediameter= Ø450mm, Drejelængde=1500mm, Spindelboring=Ø102

RSIP varmbuk

CNC Bukning

Vi udfører både kold- og varmbukning. Den hurtigste løsning til en massebestilling er CNC bukning, på grund af dets høje effektivitet. CNC Bukning kan udføres på mange forskellige materialer, og stålet kan bøjes med både kold- og varmebukning. PC og PETG kan koldbukkes op til 5-6 mm pladetykkelse. PC, PMMA, PETG, PVC, PP og PEHD500 kan varmbukkes op til 10 mm pladetykkelse.

RSIP

Plastsvejsning / Limning

Udover CNC bearbejdning tilbyder Rolf Schmidt Industriplast også limning, svejsning og polering mm. Vi udfører f.eks limning og svejsning af eksempelvis beholdere, ventiler og fittings. Det er naturligvis ikke alle plast materialer der kan limes, men Rolf Schmidt tilbyder forskellige metoder afhængig af materiale type. Især PMMA (akryl) og PC er velegnet til limning.