Fyldeindustri

Rolf Schmidt leverer komplette løsninger til førende firmaer indenfor bryggeri-, maskin- og medicinindustrien, ligesom vi leverer sliddele og reservedele i plast. Et typisk projektforløb består af:

  • Opmåling af enkeltdele
  • Udarbejdelse af nødvendige konstruktionstegninger
  • Konstruktion og tilpasning af kunststofdele til såvel det nye format som den bestående maskine
  • Fremstilling af nye formatdele
  • Montage og prøvekørsel i samarbejde med kundens personale

Forskruede elementer

RSIP snegle

Snegle

Rolf Schmidt leverer snegle til førende firmaer indenfor bryg­geri-, maskin- og medicinindustrien. Vi konstruerer og fremstiller snegle med vidt forskellig udformning, længder, dimensioner, stigninger og geometrier til alt fra ampuller til flasker og dåser.

RSIP glas twister

Emnevender/Twister

Få konstrueret og fremstilt todelt twister. Twistere fra Rolf Schmidt kan tilpasses alle forhold og oplever minimal friktion og derved minimal slid på både de emner der kører igennem men også på twisteren selv. Med en twister fra Rolf Schmidt har du mulighed for en fuldstændig 180° vending af dine emner på en sikker og effektiv måde. Rolf Schmidt konstruerer og fremstiller twistere i alle størrelser til emballage af aluminium, stål eller glas

Rolf Schmidt Industri Plast - Logo

Formatsæt

Rolf Schmidt leverer løsninger til førende firmaer indenfor bryggeri, maskin- og medicinindustrien. Vores succeskriterie er et projektorienteret udviklingsarbejde om at levere komplette anlæg og systemer. Hurtige ændringer i flaskestørrelser eller geometri, er ikke nogen sjældenhed.
Vores styrke er hurtig levering af komplette formatsæt til tappeanlægget som passer til det nye flaske/emneformat.