Auger – transportsnegle

Transportsnegle, også kendt under betegnelsen auger, er essentielt for at transportere materialer fra et sted til et andet. Til netop dette er en auger den bedste løsning. Du får nemlig både en enkel og økonomisk løsning – og så kan det produceres i et utal af forskellige typer materialer. At få den helt rette auger produceret er altafgørende for en problemfri produktion, der kører optimalt. Hos Rolf Schmidt Industri Plast har vi ressourcerne til at tilpasse løsningen til lige netop jeres behov, og vi hjælper gerne med at tegne den helt rette transportløsning.

Fokus på kundens behov

Hos Rolf Schmidt Industri Plast går vi op i høj kvalitet og hurtig levering – og det er ikke noget, vi går på kompromis med. Vores maskinpark har de nyeste teknologier og vi går aldrig på kompromis med hverken hardware eller software. Fordi vi altid er opdateret på det nyeste inden for teknologi, betyder det også, at vi altid har de rette ressourcer og udstyr til at tilpasse alle plastemner efter kundens behov og ønsker – og samtidig leve op til de højeste standarder på markedet.

Kontakt os og hør nærmere

Er du interesseret i at høre mere om vores løsninger inden for transportsnegle eller andre plastemner, så er du velkommen til at kontakte os og høre nærmere. Vi hjælper dig gerne på vej til den rette løsning.

Kontakt os idag

Telefon: (+45) 75 53 41 66
Email: rsip@rsip.com

Se mere inden for CNC bearbejdning: